fbpx

Charm fațetat personalizat cu lapte matern

240,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Charm fațetat personalizat cu lapte matern

Caracteristici:

Diametrul 12 mm

Dimensiune interior 5 mm, acest model se poate realiza și cu interiorul de 2 mm

Metal: argint 925. Acest model se poate realiza și din aur 14 k(alb sau galben)

La acest model de charm cu lapte matern se poate insera șuviță de păr, sau poate rămâne simplu, doar cu lapte matern . Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/bratari/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.