fbpx

Pandantiv cu lapte matern

520,00 lei

0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 520,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Descrierea produsului:

Pandantiv cu lapte matern

Caracteristici bijuterie: aur 14k, 585, personalizat cu imagine

Diametrul cercului 17 mm

Printre cele mai apreciate imagini care pot completa o bijuterie pentru mame, sunt cele cu imaginea mama și bebe. Acest model semnifică iubirea mamei, care este pentru totdeauna.

Imaginea din interiorul pandantivului poate fi la alegere, este recomandat ca imaginea să fie cu fundal alb sau transparent. Aceasta se trimite la adresa: contact@aniamisboutique.ro.

La acest tip de pandantiv cu lapte matern, se poate insera pe spate șuviță de păr, nume sau un mesaj scurt. Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea acestuia se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și pe verso (cu șuviță de păr, nume sau un mesaj scurt), perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/pandantive/

Aici un frumos articol 🙂

https://biancastan.ro/2020/04/17/sustin-micile-afaceri-aniamis-boutique/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…