Salutare, sunt Camelia! Iubesc oamenii și natura. Iubesc frumosul, simplitatea, stabilitatea și liniștea.

Sunt soție ”perfectă” și mamă de două minuni, a Aniei și a lui Mihai. A fi mama lor este cel mai important rol din CV-ul meu!

Tata este pictor, soțul este sculptor, iar eu sunt economist. Până să apară cei mici, nu am dat niciodată importanță laturei artistice, însă venirea lor pe lume, m-a dat cu totul peste cap, în cel mai frumos mod posibil. Aceste două ființe gingașe au dat un alt sens vieții mele, datorită lor, am schimbat cu totul macazul.

Povestea Aniami’s a început în Decembrie 2018, în momentul în care am realizat cât sunt de norocoasă că îmi pot alăpta copiii în tandem. Am vrut să comemorez această frumoasă, dar și deloc ușoară poveste a alăptării, astfel au luat naștere bijuteriile cu lapte matern. Este o poveste care se învarte în jurul unui personaj care visează frumos, un personaj care are încredere în oameni, care vede ce este mai frumos în ei și care face în fiecare zi ce știe mai bine, astfel încat, la tine să ajungă bijuterii cu lapte matern unicate, care să îți aducă aminte cât de frumoasă este viața de proaspătă mămică.

Să lucrez la afacerea mea este pură fericire; Atunci când intru în atelier, înseamnă liniște și spațiu infinit de creație. Deși fac asta de ceva vreme, de fiecare dată am emoții, pentru că îmi doresc ca bijuteria ta cu lapte matern să fie perfectă, să fie unică, să fie specială.

Și, poate cel mai important in povestea Aniami’s, ești tu, cea care ne alege și ne face onoarea de a ne primi în viața sa. Pentru tine, toata aprecierea si multumirile!