Procedura realizare bijuterii cu lapte matern
Procedura realizare bijuterii cu lapte matern
 
Principala noastră activitate este realizarea bijuteriilor din amintirile tale prețioase, cum ar fi:  laptele matern, șuvițele de păr, cordon ombilical, flori uscate de la cele mai importante evenimente (nuntă, botez, si altele), țesături (trusou de botez, rochie de mireasă)!
 

Procedura realizare bijuterii cu lapte matern

 
Cum iau naștere aceste bijuterii?
Laptele matern trece printr-un proces de conservare și solidificare. După ce acesta este uscat, este transformat într-o pulbere foarte fină și amestecat cu rășină.
Când compoziția din rășină și lapte este complet uscată, aceasta trece printr-un proces de șlefuire/finisare.
După ce forma finală a pietrei din lapte este gata, aceasta este îmbrăcată într-un strat foarte delicat de rășină, pentru a-i oferi strălucire și protecție.
Varianta finală este montată într-o bază din metal prețios(aur sau argint).
 
Care este timpul de execuție al acestor bijuterii?
Perioada de execuție a bijuteriilor care conțin lapte matern va fi între 18 și 24 săptămâni, iar a bijuteriilor care conțin doar șuvițe de păr, cordon ombilical sau alte materiale va fi între 10 și 16 săptămâni, în funcție de complexitatea acestora și numărul comenzilor în lucru.
 
Care este cantitatea de lapte necesară pentru realizarea unei bijuterii?
Pentru a realiza o bijuterie, sunt necesari minim 5 ml de lapte matern, însă cantitatea poate diferi în funcție de modelul ales.
 
Se poate folosi laptele congelat mai vechi?
Da, se poate folosi, chiar și laptele congelat de peste 5 ani. Nu sunt necesare aceleași proprietăți ca și pentru consum.
 
Cum se ambalează laptele matern și celalte materiale?
Înainte de a trimite laptele matern, este necesară congelarea acestuia minim 48 h. Acesta se congelează într-un recipient steril, poate fi punguță pentru stocarea laptelui matern sau repicinet pentru urocultură. Ulterior se înfășoară în folie alimentară și folie de aluminiu. Pentru a nu se sparge recipientul, este de preferat ambalarea acestuia într-un carton mai gros sau folie cu bule!
Șuvițele de păr se leagă cu ață, ulterior se învelesc intr-un șervețel sau coală de hârtie.
Dințișorii de lapte se învelesc într-un servețel sau coală de hârtie, ulterior într-un carton gros sau folie alimentară pentru a nu se sparge.
Celelalte materiale, precum cordonul ombilical, florile uscate sau țesăturile se pot împacheta într-un șervețel sau coală de hârtie.
Pe fiecare recipient se trece numele.
Este de preferat a se trimite prin curier(de luni până miercuri, să nu stea peste weekend prin depozitele curierului), însă dacă nu vă aflați în aria de acoperire a curierului, se poate trimite și prin poștă, cu mențiunea să ajungă direct la sediul nostru.
 
Nu este problemă dacă se decongelează laptele?
Nu, deoarece nu sunt necesare aceleași proprietăți ca și pentru consum.

Cum plătesc?

  • Plata online, prin card bancar
Website-ul aniamis.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile platformei Netopia Payments. Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Datele cardului dumneavoastra ajung direct la banca, nimeni altcineva neavand acces la ele.

Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dvs, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului dvs.

  • Plata prin transfer bancar

În urma lansării unei comenzi, veți primi prin e-mail confirmarea comenzii și toate detaliile necesare efectuării transferului bancar.  Este important să indicati la detaliile de plată numărul și data comenzii, pentru a atribui corect plata comenzii dumneavoastră.

Vrem să facem bijuteriile noastre accesibile pentru cât mai multe mămici, astfel, vă oferim posibilitatea achitării în până la 6 tranșe. Momentan, acest lucru este posibil doar pentru comenzile achitate prin transfer bancar. Pentru asta, este necesar să specificați la detalii comandă numărul de tranșe dorit.
 
Unde pot trimite materialele pentru realizarea bijuteriilor?
Laptele se trimite la următoarea adresă:
S.C. ANIAMI’S BOUTIQUE S.R.L.
Str. Episcop Roman Ciorogariu, nr. 79, Arad, Arad, C.P. 310047, telefon: 0721.534.631 / 0771.014.360
 
Articolul meu va arăta la fel ca în imagine?
Cel mai probabil, nu. Fiecare mamă este unică și acest lucru se va reflecta în bijuterie. Se cunoaște faptul că laptele matern conține peste 700 de tipuri de bacterii, în funcție de vârsta copiluilui și mulți alți factori, așadar pot fi multe variații, mai ales în ceea ce privește culoarea (de la foarte galben până la alb strălucitor).
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini.

https://www.facebook.com/Aniamisb