Bijuteria ta este unică, iar garanția ei este pe viață. Trateaz-o cu grijă, oferă-i iubire și afectiune și te va bucura pentru mult timp.

Recomandări privind întreținerea bijuteriilor din aur/argint și rășină:

 1. Praful și uzura zilnică diminuează stralucirea bijuteriilor si aduc, cu timpul, un aspect tern suprafatei metalelor pretioase – aur, argint sau rășină. Protejează-ți bijuteriile, trateză-le cu dragoste și asigură-te că le acorzi atenția necesară, pentru a te putea bucura de ele cat mai mult timp!

2. Frecarea bijuteriilor cu periuțe si paste de dinți abrazive, produce zgarieturi și deplacări iremediabile. Folosește numai cârpe moi, profesionale, special create pentru a da stralucire diferitelor tipuri de bijuterii.

3. Frecvența ștergerii și lustruirii bijuteriilor nu trebuie să fie prea mare, deoarece le poti deplaca sau subția. Numai când și-au pierdut din strălucire, bijuteriile se pot șterge delicat cu o lavetă moale.

4. Nu purta bijuteriile în orice moment, mai ales în timp ce faci treburi casnice. Purtarea lor în timpul somnului, înotului sau dușului poate cauza uzura prelungită. Expunerea la clor în bazinele de înot poate determina decolorarea și deplacarea bijuteriilor, precum și mătuirea pietrelor din rășină. Evită să porți bijuterii pe plajă, unde sarea de mare, soarele și nisipul ar putea usor să marcheze aspectul pietrelor din rășină. Cel mai bine este sa le păstrezi într-o casetă specială, când nu sunt purtate.

5. Evită purtarea bijuteriei pentru timp îndelungat la soare, astfel vei preveni îngălbenirea timpurie a pietrei din rășină, personalizată cu amintirile tale. Evită schimbările extreme de temperatură, nu purta bijuteria în fața cuptorului, unde temperatura este foarte ridicată, nu o lăsa vara în mașină.

6. Depozitarea incorectă, îngrămădirea poate duce la abraziuni. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este strângerea lor cu grija înainte de a le stoca.

7. Pentru a evita agățarea sau frecarea bijuteriilor, accesorizarea trebuie să fie ultima etapă din ritualul tău, după machiaj și îmbracare, regulă pe care te sfatuim să o respecți și la procesul invers, atunci când bijuteriile se vor scoate primele, înaintea hainelor.

8. Ritualul de îngrijire cosmetică și aplicare a parfumurilor sau loțiunilor trebuie realizat cu cca. 15 minute înainte de accesorizarea cu bijuterii pentru a evita contactul acestora cu substanțe care pot duce la coroziune, decolorare și deplacare în timp.

Garanția comercială este pe viață și atestă faptul că ingredientele,amintirile tale, precum și materialele din care au fost realizate bijuteriile, nu își vor schimba culoarea și proprietățile, în cazul în care acestea au fost purtate conform recomandărilor de mai sus.

Dacă se întâmplă evenimente neplăcute, nu încerca să remediezi tu problema! Suntem aici și vom încerca să te ajutăm cu recondiționarea bijuteriei.