Cum să verificați statusul comenzii:
Pentru a putea verifica statusul comenzii dumneavoastră, atunci când plasați o comandă pe acest site, trebuie să vă creați un cont. Când statusul comenzii dumneavoastră s-a schimbat, veți primi o notificare prin e-mail. Vă rugăm să vă asigurați că filtrul de spam este setat pentru a permite toate e-mailurile de la Aniami’s Boutique.

Instrucțiuni privind verificarea statusului comenzii de la un computer:
Pentru a vizualiza actualizarea statusului comenzii dumneavoastră fără a fi necesar să vă verificați e-mailul, conectați-vă la contul dvs. pe site-ul aniamis.ro, accesând „Contul meu” în partea dreaptă sus a paginii de pornire.

Introduceți adresa de e-mail pe care ați folosit-o pentru a plasa comanda și parola pe care ați setat-o. După ce v-ați conenctat cu contul dvs., faceți clic pe „Vizualizați statusului comenzii” din partea stângă.

Instrucțiuni privind verificarea statusului comenzii de pe un telefon mobil:
De la un telefon mobil, faceți clic pe butonul cu trei linii în partea de sus a părții din stânga a ecranului. Parcurgeți până când vedeți „Contul meu” și faceți clic pe „Contul meu”. Introduceți adresa dvs. de e-mail pe care ați utilizat-o pentru comanda dvs. și parola pe care ați setat-o. Odată intrat în cont, faceți clic pe „Comenzi”, apoi accesați comanda căutată.

Mai jos este o defalcare a ceea ce înseamnă fiecare dintre notificările de actualizare a statusului comenzii. Ar trebui să primiți actualizarea de status al comenzii pe parcursul întregului proces.

  1. Comanda dumneavoastră este confirmată. Asteptam livrarea dumneavoastră de materiale.
  2. Materiale primite: materialele dumneavoastră au fost primite și procesate.
    *** NOTĂ INFORMATIVĂ: Cea mai bună metodă de a vă informa dacă laptele matern a ajuns în posesia artizanului, este să verificați numărul de urmărire(AWB). Actualizarea statusului comenzii se va face o zi pe săptămână.
  3. Laptele dumneavoastră este în proces de pietrificare. Acest proces poate dura între 4 și 8 săptămâni.
  4. Laptele pentru bijuteriile dumneavoastră este complet pietrificat și trebuie încastrat în rășină.
  5. Bijuteria dumneavoastră este în proces de finisare.
  6. Finisarea bijuteriei dumneavoastră este completă: bijuteria dumneavoastră este finalizată și va fi expediată în următoarele 1-2 săptămâni, în funcție de numărul comenzilor înaintea dumneavoastră.
  7. Colet expediat: Bijuteriile dumneavoastră au fost expediate!