Clauze și condiții de garanție 

Prin prezentul certificat de garanție se atestă că produsele ANIAMI’S BOUTIQUE SRL îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate conform standardelor internaționale corespunzătoare clasei în care se încadrează. Acestea beneficiază de garanție în condițiile respectării regulilor de întrebuințare prevăzute. Garanția bijuteriilor Aniami’s este pe viață. Produsele care prezintă defecte de fabricație vor fi schimbate, numai dacă nu au fost purtate. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență, purtare sau a utilizării neadecvate, care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. Conform legii 449/2003, art.II alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul pietrelor. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui produsul, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea cumpărătorului, bijuteria defectă poate fi înlocuită cu un model similar.

Această garanție atestă faptul că bijuteria este din argint 925% , aur 585% (14K) sau 750% (18K) și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare. Pentru bijuteriile prevăzute cu pietre ( diamante, pietre prețioase și semiprețioase, zircon, strașuri), în cazul căderii acestora, producătorul sau vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil de 15 zile lucrătoare. Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Precauții și recomandări

Acest document garantează că bijuteria este din aur(alb, galben sau rose)/argint și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare a acesteia.

Această garanție nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza purtării lor excesive sau neatente ori a păstrării lor necorespunzătoare sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit, dacă se confirmă că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări.

Recomandări privind întreținerea bijuteriilor din aur/argint și rășină:

  1. Praful și uzura zilnică diminuează stralucirea bijuteriilor si aduc, cu timpul, un aspect tern suprafatei metalelor pretioase – aur, argint sau rășină. Protejează-ți bijuteriile, trateză-le cu dragoste și asigură-te că le acorzi atenția necesară, pentru a te putea bucura de ele cat mai mult timp!
  2. Frecarea bijuteriilor cu periuțe si paste de dinți abrazive, produce zgarieturi și deplacări iremediabile. Folosește numai cârpe moi, profesionale, special create pentru a da stralucire diferitelor tipuri de bijuterii.
  3. Frecvența ștergerii și lustruirii bijuteriilor nu trebuie să fie prea mare, deoarece le poti deplaca sau subția. Numai când și-au pierdut din strălucire, bijuteriile se pot șterge delicat cu o lavetă moale.
  4. Nu purta bijuteriile în orice moment, mai ales în timp ce faci treburi casnice. Purtarea lor în timpul somnului, înotului sau dușului poate cauza uzura prelungită. Expunerea la clor în bazinele de înot poate determina decolorarea și deplacarea bijuteriilor, precum și mătuirea pietrelor din rășină. Evită să porți bijuterii pe plajă, unde sarea de mare, soarele și nisipul ar putea usor să marcheze aspectul pietrelor din rășină. Cel mai bine este sa le păstrezi într-o casetă specială, când nu sunt purtate.
  5. Evită purtarea bijuteriei pentru timp îndelungat la soare, astfel vei preveni îngălbenirea timpurie a pietrei din rășină, personalizată cu amintirile tale. Evită schimbările extreme de temperatură, nu purta bijuteria în fața cuptorului, unde temperatura este foarte ridicată, nu o lăsa vara în mașină.
  6. Depozitarea incorectă, îngrămădirea poate duce la abraziuni. Cel mai bun mod de a evita acest lucru este strângerea lor cu grija înainte de a le stoca.
  7. Pentru a evita agățarea sau frecarea bijuteriilor, accesorizarea trebuie să fie ultima etapă din ritualul tău, după machiaj și îmbracare, regulă pe care te sfatuim să o respecți și la procesul invers, atunci când bijuteriile se vor scoate primele, înaintea hainelor.
  8. Ritualul de îngrijire cosmetică și aplicare a parfumurilor sau loțiunilor trebuie realizat cu cca. 15 minute înainte de accesorizarea cu bijuterii pentru a evita contactul acestora cu substanțe care pot duce la coroziune, decolorare și deplacare în timp.

.