Orice comandă plasată prin intermediul site-ului aniamis.ro are valoare contractuală însoțită de confirmarea de comandă.

Costul transportului este între 16 și 30 lei, în funcție de valoare produselor comandate.
 Pentru zonele în afara ariei de livrare a curierului se va percepe 1 leu (tva inclus)/kilometru pentru livrarea la destinație.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client și vor fi specificate atât în procesul de plasare al comenzii, cât și după finalizarea acesteia.

Livrarea bijuteriilor care conțin lapte matern va fi între 12 și 16 săptămâni, iar a bijuteriilor care conțin doar șuvițe de păr, cordon ombilical sau alte materiale va fi între 4 și 8 săptămâni, în funcție
de complexitatea acestora și numărul comenzilor în lucru.

După ce ați primit notificarea în statusul comenzii: ”Colet expediat: Bijuteriile dumneavoastră au fost expediate!”, regăsiți în contul dvs. link-ul către awb-ul ce însoțește comanda. 
 

Prețul produselor personalizate se poate modifica față de prețul afișat în momentul efectuării comenzii , situtie ce vi se aduce la cunoștință  de operatorii ANIAMI’S BOUTIQUE SRL , privind termenul de livrare și / sau modificarea de preț existentă înainte de confirmarea comenzii . 

 Factura fiscala va fi trimisa în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară ștampilarea și semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricând la un moment ulterior factura în format tipărit, semnată și stampilata, dacă activitatea prestată impune acest lucru (persoană juridică) sau pur și simplu se dorește păstrarea facturii în format tipărit.

Toate produsele sunt livrate cu garanție, dacă în mod excepțional acestea au lipsit din colet, se pot trimite clientului în format electronic pe adresa de e-mail lăsată în comandă.