Orice comanda plasata prin intermediul site-ului aniamisboutique.ro are valuare contractuala insotita de confirmarea de comanda.

Costul transportului este intre 16 si 30 lei, in functie de valoare produselor comandate
 Pentru zonele in afara ariei de livrare a curierului se va percepe 1 leu (tva inclus)/kilometru pentru livrarea la destinatie.

Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.

Livrarea bijuteriilor care conțin lapte matern va fi între 12 și 16 săptămâni, iar a bijuteriilor care conțin doar șuvițe de păr, cordon ombilical sau alte materiale va fi între 4 și 8 săptămâni, în funcție
de complexitatea acestora și numărul comenzilor în lucru.

Dupa ce ati primit notificarea in statusul comenzii: ”Colet expediat: Bijuteriile dumneavoastră au fost expediate!”, regasiti in contul dvs. link-ul catre awb-ul ce insoteste comanda. 

Pretul produselor personalizate se poate modifica fata de pretul afisat in momentul efectuarii comenzii , situtie ce vi se aduce la cunostinta  de operatorii ANIAMI’S BOUTIQUE SRL , privind termenul de livrare si / sau modificarea de pret existenta inainte de confirmarea comenzii .

 Factura fiscala va fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit.
Toate produsele sunt livrate cu garantie, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet , se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.