fbpx

Brățară cu lapte matern, șuviță de păr, aur 585

720,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 720,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Descriere produs:

Brățară cu lapte matern

Brățară din piele și bănuț din aur 585, personalizate cu lapte matern și șuviță de păr

Diametrul bănuțului: 20 mm

Lățimea brățării: 11 mm

La acest model se poate insera șuviță de păr sau nume, sau poate rămâne simplu, doar cu lapte matern . Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Semisfera din lapte matern are diametrul de 8 mm. Aceasta poate conține și cordon ombilical.

Brățara este reglabilă, însă este necesar să se comunice circumferința încheieturii.

Personalizarea se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/bratari/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.