fbpx

Brațară și charm tip perlă personalizate cu inserții din cordon ombilical

403,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 403,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Brațară și charm tip perlă personalizate cu inserții din cordon ombilical

Caracteristici:

Metal: argint 925;

Diametrul charmului: 6 mm

Brațară argint 925 cu bile

Diametrul bilelor – 2.20mm

Lungime brățării se realizează în funcție de circumferința încheieturii.

Charmul conține inserții din cordon ombilical, glitter și pigment roz. Culoarea lui poate fi în funcție de culoarea voastră preferată.

Descriere:

Pentru acestă bijuterie, sunt necesari aproximativ 5mm de cordon ombilical, în cazul în care va rămâne, acesta se va expedia împreună cu bijuteria.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Brațara și charm tip perlă personalizate cu inserții din cordon ombilical se face în termen de 4-6 săptămâni.  În cazul în care doriți ca acest model să includă lapte matern, perioada de realizare va fi între 12 și 16 săptămâni, iar prețul va crește cu 80 lei.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Multe mămici au aflat mai târziu despre existenta bijuteriilor din lapte matern. Acesta este motivul pentru care am creat bijuteriile ce fac parte din colecția Mommy and Me. Ele nu conțin numai lapte matern, ci și inserții din cordonul ombilical sau șuvițe de păr. Din această colecție face parte și această brățară. Presărată cu scântei sclipitoare și pigment colorat, această brățară reprezintă simbolul maternității. Conține inserții din cordon ombilical, ceea ce îi oferă o semnificație aparte. Poartă mereu cu tine această comoară al cărui mister numai tu îl cunoști!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.