fbpx

Butoni personalizați cu lapte matern

468,00 lei

Butoni din argint 925, personalizați cu lapte matern

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
Suvita va fi asezata spre marginea pietrei din lapte
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 468,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Butoni personalizați cu lapte matern

Caracteristici:

Dimensiune semiperlă=14,00 mm; Dimensiune totală=19,50 mm

Metal: argint 925. Se pot realiza și din aur de 14 sau 18 k.

Descriere:

La acest model de Butoni personalizați cu lapte matern se poate insera și șuviță de păr, nume sau inițială.

Pentru acest model, sunt necesari 20 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Butoni personalizați cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, nume sau inițială perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Butonii sunt un accesoriu elegant, purtat de bărbații puternici. Dacă adăugăm aceşti butoni cu lapte matern unei ținute de ocazie, obținem o adevărată poveste. Un bărbat puternic este un bărbat sensibil, încrezător şi plin de iubire. Un bărbat care alege să poarte butoni cu lapte matern alege de fapt să îşi exprime iubirea, admirația şi respectul față de femeia de lângă el, față de noua viață pe care au zămislit-o împreună şi față de procesul de alăptare, care este unul atât de minunat. Alege să porți o pereche de butoni magici, cu lapte matern şi spune povestea atât de frumoasă a familiei tale!

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.