fbpx

Pandantiv cerc cu lapte matern și șuviță de păr

290,00 lei

0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 290,00 lei
  • Total: 0,00 lei
Categorie:

Descriere

Pandantiv cerc cu lapte matern și șuviță de păr

Caracteristici bijuterie:

Prinderea pandantivului poate fi din argint 925, aur albsau galben, titlu 585, 14k

Diametrul pandantivului 20 mm

La acest tip de pandantiv cu lapte matern, se poate trece un mesaj scurt, pe verso. Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Pandantiv cerc cu lapte matern și șuviță de păr se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu mesaj pe verso , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Acest tip de pandantiv, simplu și delicat, nu se va demoda niciodată. Poate fi lăsat moștenire fiicei, ca cea mai pretioasa amintire.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/pandantive/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.