fbpx
Reduceri!

Pandantiv tip cușcă din argint 925 personalizat cu perlă din lapte matern

120,00 lei

Stoc epuizat

Descriere

Pandantiv tip cușcă din argint 925 personalizat cu perlă din lapte matern

Diametrul perlei este de 6 mm

Poza este cu titlu de prezentare, lănțișorul nu este inclus în prețul pandantivului. Acesta se achiziționează separat.

Perla din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe. Acest model se poate realiza și fără lapte matern. Perla din interior poate conține doar cordon ombilical sau șuviță de păr.

Descriere:

Personalizarea Pandantiv tip cușcă din argint 925 personalizat cu perlă din lapte matern se realizează în termen de 12 – 18 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru acest pandantiv, sunt suficienți 5 ml lapte matern.

Momentul în care ai devenit mamă este unul care te împlinește pe tineca femeie. Este atât de important încât foarte multe proaspete mămici aleg  îl marcheze în diferite feluri. Acest pandantiv mama și bebe este foarte îndrăgit. El reprezintă modul perfect de a îți exprima bucuria pe care sufletul tău o trăieștePerla din lapte matern este o comoară îmbrățișată de cele doua personaje de poveste: mama și puiul sauSărbătorește viața și poartă lângă inima ta simbolul iubirii materne!

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.