fbpx

Pandantiv perlă cu lapte matern

490,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 490,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv perlă cu lapte matern

Caracteristici bijuterie:

Metal: aur 585, 14k. Se poate opta între aur alb sau galben.

Diametrul perlei: 11 mm.
În cazul în care se dorește ca diametrul perlei să fie mai mare, se specifică acest lucru în momentul în care se plasează comanda.

La acest tip de pandantiv cu lapte matern, se poate insera o șuviță foarte subțire de păr sau maxim două inițiale .

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea pandantivului perlă cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră.

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare. În prețul pandantiv perlă cu lapte matern nu este inclus lănțișorul. Acesta se achiziționeaza separat.

Acest tip de pandantiv, simplu și delicat, nu se va demoda niciodată. Poate fi lăsat moștenire fiicei, ca cea mai prețioasă amintire.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/pandantive/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.