fbpx

Pandantiv Rainbow baby

145,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Pentru părinții care au experimentat pierderea unui copil sau a unei sarcini, nașterea unui ”copil curcubeu” este încărcată de o bucurie imensă, iar acest pandantiv este realizat pentru a ne reaminti că indiferent de cât de dificil este momentul prin care trecem, trebuie să avem încredere în noi și să mergem mai departe, deoarece ceva special ni se pregătește. Furtunile sunt doar o mică parte din natură și din noi, iar acestea încearcă să ne trimită un mesaj puternic. Ele vin urmate de cel puțin o binecuvântare.

Pandantiv Rainbow baby

Atenție! Acest pandantiv este realizat din rășină și pigment cameleon, NU conține lapte matern. În cazul în care se dorește realizarea acestuia cu late matern, costul crește cu 120 lei.

Caracteristici:

Metal: argint 925

Dimensiune inimă: 20 mm

Printre cele mai apreciate imagini care pot completa o bijuterie pentru mame, sunt cele cu imaginea mama și bebe. Acest model semnifică iubirea mamei, care este pentru totdeauna.

Surpinde o mămică, oferindu-i un colier foarte reprezentativ, care se va face remarcat foarte ușor de cei din jur.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Imaginea din interiorul pandantivului poate fi la alegere, este recomandat ca imaginea să fie cu fundal alb sau transparent. Aceasta se trimite la adresa: contact@aniamisboutique.ro.

Personalizarea Pandantiv Rainbow baby se face în termen de 10 – 12 zile, în cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu lapte matern, perioada de realizare se va prelungi la 12-16 săptămâni.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului nu este inclus lănțișorul.

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/pandantive/

Aici un frumos articol 🙂

https://biancastan.ro/2020/04/17/sustin-micile-afaceri-aniamis-boutique/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.