fbpx

Set brățară și cercei personalizate cu inserții din cordon ombilical

330,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 330,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set brățară și cercei personalizate cu inserții din cordon ombilical

Acest set se poate realiza și cu lapte matern. În cazul în care se dorește personalizarea acesteia cu lapte matern, prețul va crește cu 120 lei.

Caracteristici:

material: argint 925.

dimensiune brățară: 20 mm

Dimensiune floare cercei: 6,50 mm;

Lungimea brățării și culoarea floarei se vor face în funcție de preferințe.

Descriere:

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Personalizarea Set brățară și cercei personalizate cu inserții din cordon ombilical se face în termen de 4-6 săptămâni.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Un accesoriu extrem de iubit, cu o semnificație aparte datorată comorilor pe care le ascunde. Ea oferă proaspetelor mămici ocazia poarte vie, aproape de sufletul lor amintirea celor mai frumoase clipe ale maternității. Este un cadou minunat pentru fetița ta sau pentru tine însăți, fiind foarte fină și ușor de purtat. Am presărat  peste ea și puțin glitter, sau praf de zâne, lucru ce îi conferă o eleganță aparte. Lasă magia te cuprindă și bucură-te de o brățară creată special pentru tine, ce spune povestea ta și a puiului tău.

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/pandantive/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.