fbpx

Set pandantiv și cercei, personalizat cu lapte matern

390,00 lei

0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 390,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set pandantiv și cerceii, personalizat cu lapte matern

Caracteristici bijuterie:

metal:  argint 925

Diametrul cerceilor: 6 mm

Diametrul pandantivului: 15 x 12 mm, diametrul semiperlei din interiorul pandantivului: 6 mm

Poza este cu titlu de prezentare, lănțișorul nu este inclus în prețul setului, acesta se achiziționează separat pentru 32 lei.

La acest tip de set cu lapte matern, se poate insera șuviță de păr. Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea setului cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/cercei/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.