Amintirile prețioase se nasc din cele mai mici și simple lucruri. Noi te ajutăm să le păstrezi într-o bijuterie.

Prima șuviță de păr a bebelușului tău, cordonul ombilical, flori sau țesături de la cele mai dragi evenimente, chiar și laptele matern, pot fi păstrate acum într-o bijuterie. 

De ce să le lași aruncate într-un sertar, când le poți păstra tot timpul cu tine?

Meriți ce e mai bun!

Descoperă bijuteriile noastre!

Pandantive
Cercei
Inele
Charm cu lapte matern și flori naturale uscate
Charms
Brațară personalizată cu șuviță de păr și cordon ombilical
Brățări
Butoni

De ce să alegi o bijuterie cu suflet de la Aniami's?

Cine sunt și de ce am ales să creez bijuterii din amintiri?

Sunt Camelia! Iubesc oamenii și natura. Iubesc frumosul, simplitatea, stabilitatea și liniștea.

Sunt soție ”perfectă” și mamă de două minuni, a Aniei și a lui Mihai. A fi mama lor este cel mai important rol din CV-ul meu!

Pornind de la dorinţa de a imortaliza amintirea momentelor unice ale alăptatului în tandem, a luat naştere Povestea Aniami’s, în Decembrie 2019.
Povestea Aniamis are la bază un personaj care visează frumos, un personaj care are încredere în oameni, care vede ce este mai frumos în ei și care face în fiecare zi ce știe mai bine, astfel încat, la tine să ajungă bijuterii cu lapte matern, unicate, create de la zero, simboluri care să îți reamintească cât de frumoasă este viața de proaspătă mămică şi cât eşti de specială.

Ce spun mămicile despre aceste bijuterii?

Pentru mine e mai mult decât o bijuterie. Eu o privesc ca pe o medalie. Pentru toate momentele grele din primele săptămâni de viață, în care am crezut cu tărie că cel mai bun aliment pentru bebe este laptele magic. Pentru toata aventura alăptării, minunată dar și grea. E medalia mea, umplută cu multă emoție și dragoste infinită! ♥️

Mada Bosinceanu, Arad

Cea mai prețioasă bijuterie si cea mai ingenioasa idee de a pastra vie o astfel de amintire

Cristina Tiboc, Petroșani

Mulțumesc pentru cele mai prețioase bijuterii pe care le-am avut si le voi avea vreodată! Faceți o treaba extraordinara, creeați amintitiri unice pentru o viata întreaga! Recomand cu încredere!

Adelina T.B:, Arad

Recomand pentru că : #UNICITATE ✌️✌️ #MINUNĂȚII💓💓 #CALITATE👏👏 Pentru că așa putem păstra amintirile "vii" și prin bijuterii retrăim amintirile de țițileală minunate.. Amintiri de bebelușeală 🤭🤭❣️❣️❣️ Mă înclin om talentat 🎩🎩🥰🥰

Catalina Cotelici,București

Vino în comunitatea noastră, fii prima care primește noutățile și ofertele speciale!!