TERMENI SI CONDITII

Bine ati venit in magazinul online www.aniamisboutique.ro; Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre inainte de a plasa o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenii si conditiile mai jos mentionate. Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor. Administratorul site-ului  www.aniamisboutique.ro  isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor site-ului.


1. Definiții și termeni
www.aniamisboutique.ro – este denumirea comerciala a SC ANIAMI’S BOUTIQUE SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in judetul Arad, Arad, Str. Episcop Roman Ciorogariu,nr. 79, avand numar de ordine in Registrul Comertului J02/400/18.02.2019, cod unic de inregistrare fiscala 40656960, capital social 200 lei.
Vanzator – www.aniamisboutique.ro
Cumparator – persoana fizica/persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe site-ul www.aniamisboutique.ro.
Client – persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.aniamisboutique.ro (electronic, telefonic etc.).
Site – domeniul www.aniamisboutique.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe Site.
Bunuri – orice produs, inclusiv documentele mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
• informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun de catre graveazapovesteata.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.


2. Documente contractuale
Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul  www.aniamisboutique.ro , Cumparatorul este de acord sa fie contactat telefonic sau prin email de catre Vanzator in vederea efectuari operatiunii comerciale.
Notificarea electronica primita de Cumparator prin email dupa plasarea comenzii are rol informativ si nu detine caracter contractual. In cazuri exceptionale, din motive justificate, Vanzatorul poate modifica cantitatea produselor din comanda, situatie in care va anunta in prealabil Cumparatorul. Contractul se considera incheiat in momentul in care Cumparatorul primeste de la Vanzator notificarea de expediere a Comenzii.

3. Politica de vânzare online

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate, www.aniamisboutique.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel site-ul www.aniamisboutique.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al www.aniamisboutique.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3. www.aniamisboutique.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
3.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe Site-ul www.aniamisboutique.ro (imagini statice/dinamice/ prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.


4. Comanda
In procesul de plasare a comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate pentru efectuarea operatiunii comerciale sa fie reale, corecte si complete. Vanzatorul are dreptul de a anula comanda Cumparatorului in situatia in care datele furnizate de acesta sunt ireale, incorecte sau incomplete.
Vanzatorul isi rezerva dreptul de a contacta telefoninc pentru confirmarea comenzii Clientii aflati la prima comanda.
Toate ofertele promotionale si reducerile de pret sunt valabile in limita stocului disponibil si in limitele de timp precizate.

Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare. Deoarece culoarea laptelui matern diferă in functie de multe circumstante, produsele livrate pot avea mici modificari fata de imaginile de prezentare de pe site. Totodata ne rezervam dreptul sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Perioada de execuție a bijuteriilor care conțin lapte matern va fi între 12 și 16 săptămâni, iar a bijuteriilor care conțin doar șuvițe de păr, cordon ombilical sau alte materiale va fi între 4 și 8 săptămâni, în funcție
de complexitatea acestora și numărul comenzilor în lucru.

Comenzile clientilor care au prezentat un comportament neloial (neridicarea comenzii sau alte situatii neadecvate) vor putea fi onorate numai prin achitarea platii in avans prin virament bancar. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comenzile Clientilor cu comportament sau limbaj nepotrivit.
Orice sesizari cu privire la eventuale neconformitati sau erori aparute in momentul procesarii comenzii, se face in scris in 48h de la primirea comenzii. Orcie sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


5. Returnarea produselor
Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris, prin e-mail Vanzatorul. Retragerea se poate face fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Pntru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie in stare noua (nefolosit) si insotit de toate documentele cu care a fost livrat.

Transportul produsului pentru returnare va fi achitat de Cumparator.

Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului returnat (fara taxele de transport, acestea intrand in cheltuiala Cumparatorului) in termen de 14 zile de la primirea produsului returnat in stare noua, in contul bancar furnizat de Cumparator.

Vanzatorul are dreptul de a refuza produsele uzate sau deteriorate de catre Cumparator, produsele personalizate la cererea Cumparatorului, precum si in situatia in care termenul legal nu a fost respectat.
Atentie insa ! Dreptul de returnare nu se acorda produselor personalizate cu lapte matern sau alte incliziuni, nici produselor ce au fost fabricate ori modificate conform instructiunilor specifice ale clientilor

6. Responsabilitatea Vanzatorului
Vanzatorul actualizeaza stocurile pe site, insa nu poate garanta disponibilitatea produselor. In cazul in care apar diferente de stoc, cumparatorul este informat corect, conform Termenilor si Conditiilor de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.
Vanzatorul se obliga sa livreze Comanda in sistem de curierat door-to-door.
Vanzatorul va efectua livrarea Comenzii numai pe teritoriul Romaniei.

7. Responsabilitatea Cumparatorului
Prin crearea si utilizarea Contului de utilizator, Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor (username si parola) si pentru gestionarea activitatii Contului.

Utilizarea site-ului  www.aniamisboutique.ro  si/sau plasarea Comenzilor pe site-ul  www.aniamisboutique.ro , implica acceptarea in mod expres si irevocabil a Termenilor si Conditilor de catre utilizator sau Cumparator, in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre Vanzator, fara notificarea prealabila a utilizatorilor site-ului. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma de catre Cumparator inaintea plasarii fiecarei comenzi, prin bifarea checkboxului corespunzator din Site de pe pagina de Comanda si/sau prin trimiterea Comenzii prin e-mail sau telefonic.

Cumparatorului ii revine responsabilitatea acuratetii datelor furnizate pentru efectuarea Comenzii, precum si responsabilitatea de a efectua plata Comenzii catre curier in momentul livrarii.


8. Datele personale

Furnizarea datelor personale
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizatii informati adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si/sau formularul de comanda. Aceste informatii sunt necesare pentru prestarea in bune conditii a serviciilor catre dumneavoastra.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

9. Inregistrarea utilizatorilor
Prin inregistrarea ca membru trebuie sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabili de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a nu va accepta comanda.


10. Dreptul de autor
Continutul (atat imagini cat si text) prezentat pe site-ul www.aniamisboutique.ro apartine in exclusivitate Vanzatorului. Utilizatorul, Cumparatorul nu are dreptul sa copieze, sa altereze sau sa distribuie parti ale site-ului fara acordul scris al Vanzatorului. Orice actiune de acest fel se considera incalcarea dreptului de autor si poate fi sanctionata conform legii.

11.Publicitate

11.1. Newsletterele www.aniamisboutique.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de www.aniamisboutique.ro. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
11.2. In momentul in care, Clientul plaseaza o Comanda pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
: prin contactarea graveazapovesteata.ro in acest sens.
: prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.
: Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

12. Facturare și plată

12.1. Preturile Bunurilor afisate in cadrul site-ului www.aniamisboutique.ro.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

12.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

12.3. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format fizic o data cu primirea Bunului comandat sau electronic, pe adresa de email comunicata in formularul de comanda. Factura se poate descarca, in format electronic, din contul de utilizator, daca acesta a optat pentru crearea unui cont. Daca Cumparatorul nu detine o adresa de email valida, este rugat sa contacteze echipa www.aniamisboutique.ro pentru trimiterea documentului in format fizic, costurile expedierii facturii fiind suportate de Cumparator.

12.4 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile www.aniamisboutique.ro si nici nu vor fi stocate de catre de www.aniamisboutique.ro sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este MobilPay, un serviciu al NETOPIA SRL, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania.

13. Declarație de conformitate și garanție legală

Declaratie de conformitate: Prin prezenta garantam si certificam autenticitatea produselor achizitionate de la SC ANIAMI’S BOUTIQUE SRL, autorizata de ANPC conform OG190/2000, sa efectueze operatiuni de metale pretioase, avand Autorizatia Nr. . Bijuteriile comercializate sunt din argint 925, argint 925 rodiat, argint 925 placat cu aur galben de 24K sau argint placat cu aur roz de 18K, aur galben 14K sau aur alb 14K (rodiat) si au o garantie de 24 luni. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui produsul, in conditiile OG21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza deteriorarii si nu utilizarea necorespunzatoare a produsului de catre cumparator. Conform OG34/2014, produsele fara gravura se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile de transport vor fi suportate de comerciant, prin curier rapid. In cazul produselor cu gravura și in cazul produselor personalizate cu lapte matern sau alte incluziuni, acestea nu se pot returna, decat in cazul unui defect de material sau de manopera. Daca nu se va putea inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 zile calendaristice de la data returnarii, iar suma inapoiata va include si costurile initiale de transport.14. Forta majora
14.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
14.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

15. Legea aplicabila – Jurisdictia
Prezentul contract este supus legislatiei romane. Orice dezacord va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care rezolvarea amiabila nu este posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente ale Municipiului Bucuresti.