Bucuria de a purta bijuterii din lapte matern
Bucuria de a purta bijuterii din lapte matern

Bucuria de a purta bijuterii din lapte matern

Bucuria de a purta bijuterii din lapte matern

Cea mai importantă latură pe care ne dorim să o hrănim atunci când alegem să efectuăm o acțiune, este cea emoțională. Totul începe și se termină la nivel emoțional, deși de multe ori suntem tentați să credem că putem controla totul la nivel mental.
În această categorie se încadrează și alegerea bijuteriilor. Fie că o facem impulsiv sau în urmă unui research amănunțit, suntem ghidați tot de emoții.
Bijuteriile din lapte matern Aniami’s Boutique sunt cu atât mai mult un amalgam de emoție prin definiție. Fiecare bijuterie pe care voi o vedeți postată pe site sau pe pagină mea, pornește întâi de la o poveste. Toate poartă amprenta emoției care generează dorința de a purta una dintre bijuteriile marca Aniami.

Povestea din spatele fiecărei bijuterii din lapte matern

Fiecare poveste este unică, specială și la fel de importantă pentru mine. Știu la rându-mi cât este de importantă această etapă a maternității și a alăptării, de care și eu încă mă mai bucur.
Așa cum v-am mai spus, povestea Aniami’s Boutique s-a născut în urmă dorinței mele de a purta o bijuterie care să păstreze mereu vie amintirea acestei etape atât de importante în viața unei femei, maternitatea.
Din acest motiv tot ceea ce fac, de la creionarea unei idei și până la produsul finit, fac cu iubire. Cu iubire de oameni, de frumos, de clipele emoționante ale mamiciției. Nu în ultimul rând cu iubire față de procesul creativ. Acest proces este unul eliberator pentru mine…înălțător.

Iubesc ceea ce fac

Când deschid ușa atelierului parcă pășesc într-o altă dimensiune. Una în care mă dezbrac de toate gândurile și problemele și îmbrac haina pasiunii. O haina în mii de nuanțe, de forme și de idei.
Iubesc ceea ce fac și asta se reflectă din plin în modul în care produsele mele reușesc să vă ajungă la inimă. Pornind de la prima interacțiune cu voi și până la tușa finală adusă bijuteriilor, acest proces este unul foarte plăcut și drag mie. Să vă aflu poveștile de viață, să vă deschideți inimile în față mea, asta înseamnă pentru mine cea mai mare bucurie. Faptul că pot aduce un strop de bucurie oamenilor, mă bucură la rându-mi.
Fiecare bijuterie pe care eu o creez începe cu o poveste, nu de fiecare dată la fel de fericită. Se întâmplă să lucrez bijuterii pentru mame care nu au avut privilegiul de a-și ține copilașii în brațe, care i-au pierdut înainte să ii cunoască sau imediat după ce i-au strâns în brațe…
Aceste povești sunt cele care mă fac să fiu mai recunoscătoare pentru tot ceea ce am. Pe zi ce trece,  adaug și mai multă iubire în ceea ce fac. De asemenea ajung să cunosc și foarte multe povești minunate, de alăptare chiar și în tandem, care mă bucură tare.

Când porți o bijuterie din lapte matern, îți porți emoțiile!

Atunci când alegi să porți o bijuterie din lapte matern Aniami’s Boutique, să ai întotdeauna în vedere faptul că alegi să îți exprimi emoțiile. Bijuteriile mele din lapte matern sunt un statement al maternității. Al tuturor momentelor pe care o mama le experimentează. De la agonie la extaz, toate fac parte din bucuria de a fi mamă.
Prin definiție, produsele ce se nasc în atelierul meu cuprind bucăți de suflet și crampeie din viață voastră. Fie că vorbim despre bijuterii din lapte matern, despre bucăți de cordon obilical sau șuvițe de păr. Toate aceste simboluri sunt neprețuite pentru o mamă.
Toate creează emoție, toate contribuie la feeling-ul final pe care îl ai atunci când porți o bijuterie specială. Toate spun cea mai frumoasă poveste: povestea ta și a puiului tău de om sau a puilor de om, după caz 🙂

În această poză este Andrea, am surpins-o în cel mai frumos mod, în momentul în care și-a primit bijuteriile din lapte matern. 🙂

Bucuria de a purta bijuterii din lapte matern
Bucuria de a purta bijuterii din lapte matern
Aici am scris despre alăptarea în tandem și alăptarea în sarcină: https://www.aniamisboutique.ro/despre-alaptarea-in-sarcina-si-alaptarea-in-tandem-provocari-si-satisfactii/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *