De ce am ales să creez bijuterii comemorative?
De ce am ales să creez bijuterii comemorative

De ce am ales să creez bijuterii comemorative?

De ce am ales să creez bijuterii comemorative și de ce am continuat pe acest drum?

Prima oară când am auzit de acest tip de bijuterii, nu eram încă mămică, iar ideea mi s-a părut destul de deplasată!🙈 Cred că tocmai din acest motiv, nu reușeam să vorbesc destul de mult despre ele, tocmai din teama de a nu fi judecată.
După ce am născut, ideea de a avea o astfel de bijuterie îmi surâdea tot mai mult, iar după ce s-a născut și al doilea copil și am început să alăptez în tandem, am zis că acesta poate fi cel mai frumos mod de a transpune această minunată și unică amintire, într-o bijuterie cu lapte matern.
Nu găseam un model care să mă reprezinte, așa că am încercat să îmi fac de una singură. Când am anunțat gașca de prietene, binențeles că au vrut și ele.
Eh, aici a început partea grea, simțeam pe umeri o mare responsabilitate, ba chiar mă măcina foarte tare faptul că exista posibilitatea să nu iasă ce ar trebui.

Am dat greș de multe ori, însă nu am renunțat.

Am dat greș de multe ori, am investit multe ore și multe materiale. La un moment am vrut chiar să renunț, tocmai pentru faptul că este o imensă responsabilitate. Însă pe măsură ce timpul a trecut, totul a început să capete o formă frumoasă. Am devenit tot mai stăpână pe mine și mi-am acordat tot mai multă încredere.
Perioada de realizare a unei bijuterii cu lapte matern este destul de mare și necesită o foarte mare atenție, însă merită. Alăptarea nu este ceva ce durează o viață. Pe lângă bijuteriile cu lapte matern, ușor, ușor, am început să primesc cereri să realizez bijuterii care să conțină și alte elemente, precum: prima șuviță de păr, flori de la botez, flori din buchetul miresei, cordon ombilical sau bucăți de țesătură.
Cea mai grea cerere a fost să realizez bijuterii din cenușă, însă peste acest prag emoțional nu am putut trece. În schimb cea mai mare bucurie a fost când am realizat o bijuterie pentru o mămică care și-a pierdut puiul. În momentul în care mămica a primit bijuteria, am plâns de fericire că am reușit să-i aduc un zâmbet. Atunci am realizat că misiunea mea este una mai presus de a realiza bijuterii.

4 comentarii

 1. Useful information. Lucky me I found your site by chance, and I am
  stunned why this twist of fate did not took place
  earlier! I bookmarked it.
  Kjøp Fotballdrakter

  1. Camelia spune:

   Thank you! 🙂

 2. Thank you for that high-quality content. I like your blog and I hope you will keep posting so often in soon future. Mikel Ghrist

 3. Itís difficult to find well-informed people about this topic, however, you sound like you know what youíre talking about! Thanks

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *