fbpx

Cercei triunghi personalizați cu inserții din cordon ombilical

195,00 lei

0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 195,00 lei
  • Total: 0,00 lei
Categorie: Etichetă:

Descriere

Cercei triunghi personalizați cu inserții din cordon ombilical

Descriere

Caracteristici bijuterie: metal:  argint 925

Dimensiune: 16,50*16 mm

La acest tip de cercei cu inserții din cordon ombilical, se poate insera șuviță de păr. Pentru acest model, sunt necesari 2 mm de cordon ombilical.

Personalizarea Cercei triunghi personalizați cu inserții din cordon ombilical se face în termen de 4 – 6 săptămâni, din momentul în care cordonul ombilical a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu lapte matern, perioada de așteptare se va prelungi la 12-16 săptămâni, iar prețul va crește cu 90 lei.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/cercei/

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.