fbpx

Set inimi personalizate cu lapte matern

1.720,00 lei

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Descriere

Set din aur personalizat cu lapte matern

Setul include: pandantiv, inel și cercei. Lănțișorul nu este inclus în preț.

Caracteristici:

Metal: aur galben 585, 14 k. Acest set se poate realiza și din aur alb sau argint 925.

Dimensiunea inimilor de la inel și cercei este de 6 mm

Dimensiunea pandantivului este de 20 mm

Descriere:

Personalizarea Set din aur personalizat cu lapte matern se realizează în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamisboutique.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru acest set, sunt suficienți 20 ml lapte matern.

Laptele matern este extrem de special si face parte dintr-o perioada care nu dureaza la nesfarsit. Din acest motiv foarte multe femei aleg sa creeze amintiri ce contin lapte matern. Cucereste inimi si gazduieste cel mai de pret ingredient, datator de viata: laptele matern. Scrie-ti si tu povestea, in stiul propriu.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.