fbpx

Set inimi personalizate cu lapte matern

2.180,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 2.180,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set din aur personalizat cu lapte matern

Setul include: pandantiv, inel și cercei. Lănțișorul nu este inclus în preț.

Caracteristici:

Metal: aur galben 585, 14 k. Acest set se poate realiza și din aur alb sau argint 925.

Dimensiunea inimilor de la inel și cercei este de 6 mm

Dimensiunea pandantivului este de 20 mm

Descriere:

Personalizarea Set din aur personalizat cu lapte matern se realizează în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru acest set, sunt suficienți 20 ml lapte matern.

Laptele matern este extrem de special și face parte dintr-o perioadă care nu durează la nesfârșit. Din acest motiv, foarte multe femei aleg să creeze amintiri ce conțin lapte matern. Cucerește inimi și găzduiește cel mai de preț ingredient, dătător de viață: laptele matern. Scrie-ți si tu povestea, în stilul propriu.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.