fbpx

Charm cu lapte matern și flori naturale uscate

318,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
Alege culoarea florilor
turcoaz +
roz inchis +
albastru închis +
Roz deschis +
roșu +
mov +
portocaliu +
galben +
alb +
verde mentă +
verde +
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 318,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Descriere

Charm cu lapte matern și flori naturale uscate.

Acest tip de charm se poate personaliza cu nume și data nașterii(vezi galerie foto).

Diametrul 10 mm
Dimensiune interior 5 mm, acest model se poate realiza și cu interiorul de 2 mm

Metal: argint 925. Acest model se poate realiza și din aur 14 k (alb sau galben)

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Charm cu lapte matern și flori naturale uscate se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Detalii despre procedura de expediere a laptelui și realizarea bijuteriei, se găsesc aici: https://aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți, glitter sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Prima șuviță de păr a puiului tău este cel mai important simbol. Alege să porți un charm fermecat, cu puteri magice, ce cuprinde lapte matern, o legătură unică între mamă și copil. Un charm original, unic şi delicat, pe care îl poți purta tu sau îl poți dărui puiului tău. Păstrează-l ca amintire a acestei perioade minunate din viața voastră!

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/bratari/

https://www.facebook.com/Aniamisb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.