fbpx

Inel reglabil cu semiperlă din lapte matern

295,00 lei

Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Pigment metalic gri +
Pigment metalic roz +
Pigment metalic albastru +
Glitter alb +
Glitter roz +
Glitter roșu +
Glitter portocaliu +
Glitter verde +
Glitter albastru +
Glitter albastru închis +
Glitter albastru deschis +
0,00 lei
Suvita va fi asezata spre marginea inelului
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
 • Options Price: 0,00 lei
 • Product Price: 295,00 lei
 • Total: 0,00 lei

Descriere

Inel reglabil cu semiperlă din lapte matern

Caracteristici:

Metal: acest tip de inel se poate realiza din argint 925 sau aur alb/galben, titlu 585, 14 k

Dimensiune inimă din lapte matern 6 mm

Descriere:

 • Descriere: La acest inel cu lapte matern se poate insera și șuviță de păr.Pentru acest model, sunt necesari 5 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

  Personalizarea Inel reglabil cu semiperlă din lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

  Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

  Notă:  Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

  Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Aurul este un metal prețios, preferat de multe femei care iubesc bijuteriile. Dacă aduci alături aurul şi laptele matern, obții cea mai frumoasă combinație, plină de semnificații. Inelul acesta spune cea mai frumoasă poveste de iubire, cea dintre mamă şi puiul ei. Este elegant şi reglabil, potrivit oricărei mămici dornice de a-şi exprima iubirea în toate modurile. Poartă-l cu mult drag şi cu inima sus!

https://www.facebook.com/Aniamisb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.