fbpx

Charm personalizat cu șuviță de păr și flori

228,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Alege culoarea florilor
turcoaz +
roz inchis +
albastru închis +
Roz deschis +
roșu +
mov +
portocaliu +
galben +
alb +
verde mentă +
verde +
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 228,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Charm personalizat cu șuviță de păr și flori

Diametrul 15 mm

Dimensiune interior 5 mm, acest model se poate realiza și cu interiorul de 2 mm

Metal: Acest model se poate realiza din argint 925 sau aur, titlu 585, 14 k(alb sau galben)

Pentru acest model sunt necesari 1-2 cm de șuviță.

Acest model poate conține și lapte matern. În cazul în care se dorește acest lucru, charmul nu va mai fi transparent, ci va lua culoarea laptelui.

Personalizarea Charm personalizat cu șuviță de păr și flori se face în termen de 4 – 8 săptămâni, din momentul în care șuvița ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu lapte matern, perioada de așteptare se va prelungi la 12-16 săptămâni.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Prima șuviță de păr a puiul tău este cel mai important simbol. Alege să o porți într-un charm fermecat, cu puteri magice. Un charm original, unic şi delicat, pe care îl poți purta tu sau îl poți dărui puiului tău. Păstrează-l ca amintire a acestei perioade minunate din viața voastră!

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/bratari/

https://www.facebook.com/Aniamisb

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul charmului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.