fbpx

Set soare personalizat cu inserții din cordon ombilical și șuviță de păr

317,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 317,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set soare personalizat cu inserții din cordon ombilical și șuviță de păr

Diametrul soarelui este de 11,5 mm

Diametrul semiperlei este de 6 mm

Metal: argint 925

Pentru acest model, sunt necesari 2 mm de cordon ombilical și 1 cm șuviță de păr.

În prețul setului este inclus și lănțișorul.

Realizarea Set soare personalizat cu inserții din cordon ombilical și șuviță de păr se face în termen de 4– 6 săptămâni, din momentul în care cordonul ombilical și șuvița de păr a ajuns în posesia noastră.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu lapte matern , perioada de așteptare va fi între 12 și 16 săptămâni, iar prețul va crește cu 80 lei.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Notă:  Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Cercei în formă de soare, pentru zile luminoase. Aduc soare în suflet şi îți vor aminti întotdeauna că ai atât multe motive pentru a zâmbi. Aceşti cercei conțin cea mai de preț comoară a maternitătii, laptele matern. Plini de farmec, îți înveselesc orice ținută şi adaugă mult farmec chiar şi zilelor posomorâte. Răsfață-te cu un cadou de suflet, memorabil!

https://www.facebook.com/Aniamisb/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.