fbpx

Inel cu inimă din lapte matern

307,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
Suvita va fi asezata spre marginea pietrei din lapte
0,00 lei
0,00 lei
 • Options Price: 0,00 lei
 • Product Price: 307,00 lei
 • Total: 0,00 lei

Descriere

Inel cu inimă din lapte matern

Caracteristici:

Metal: acest tip de inel se poate realiza din argint 925 sau aur alb/galben, titlu 585, 14 k

Prețul afișat este pentru varianta din argint 925. Pentru varianta din aur, să adaugă 320 lei la prețul afișat.

Dimensiune inimă din lapte matern 6 mm

Descriere:

 • Descriere: La acest inel cu lapte matern se poate insera și șuviță de păr.Pentru acest model, sunt necesari 5 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

  Personalizarea Inel cu inimă din lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

  Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

  Notă:  Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

  Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Aurul este un metal prețios, preferat de multe femei care iubesc bijuteriile. Dacă aduci alături aurul şi laptele matern, obții cea mai frumoasă combinație, plină de semnificații. Inelul acesta spune cea mai frumoasă poveste de iubire, cea dintre mamă şi puiul ei. Este simplu și elegant, potrivit oricărei mămici dornice de a-şi exprima iubirea în toate modurile. Poartă-l cu mult drag şi cu inima sus!

https://www.facebook.com/Aniamisb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.