fbpx
Reduceri!

Inel și pandantiv inima personalizate cu lapte matern

360,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 360,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Inel și pandantiv inimă personalizate cu lapte matern și pigment

Caracteristici:

Metal: argint 925

Dimensiune inimă pandantiv: 15 x 13,2 mm; Dimensiune semiperlă pandantiv: 15 x 13,2 mm;

Dimensiune inimă inel: 6 mm

Descriere:

Inima din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Pentru acest set, sunt suficienți 15 ml lapte matern.

Personalizarea Inel și pandantiv inimă personalizate cu lapte matern și pigment se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia și cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – patru săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Inima din interiorul pandantivului, pe lângă lapte matern, poate conține și pigment colorat, în funcție de preferințe.

Setul acesta este atât de dulce, încât nici nu am suficiente cuvinte îl pot descrie. De o candoare și o eleganță minunată, setul este format din inel în formă de inimă și pandantiv cu lapte matern. Este potrivit proaspetelor mămici care doresc poarte cu ele mici comori care le amintească permanent despre bucuria maternității. Fin și delicat, acest set poate fi purtat în orice moment al zilei. Conține lapte matern și pigment roz, însă poate fi personalizat conform dorințelor și viziunilor voastre.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.