fbpx

Set coliere mamă și fiică cu inserții din cordon ombilical

403,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 403,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set coliere cu cordon ombilical

Caracteristici :

Metal: argint 925. Se poate realiza și cu închidere din aur 585 alb/galben, acest lucru implică costuri suplimentare.

Perla: rășină, glitter și cordon ombilical

Dimensiuni perlă 6mm. Acest model se poate realiza și cu diametrul de 10 mm.

Culoarea perlei se poate realiza în funcție de preferințe.

Colierul este din fir transparent de silicon și închizătoare din argint 925.  Lungimea acestuia se realizează în funcție de circumferința gâtului.

Pentru acestă bijuterie, sunt necesari aproximativ 5mm de cordon ombilical, în cazul în care va rămâne, acesta se va expedia împreună cu bijuteria.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Surprinde o mămică oferindu-i un colier foarte reprezentativ, care se va face remarcat foarte ușor de cei din jur.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

Personalizarea Set coliere cu cordon ombilical se face în termen de 4-6 săptămâni.  În cazul în care doriți ca acest model să includă lapte matern, perioada de realizare va fi între 12 și 16 săptămâni, iar prețul va crește cu 80 lei.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Lasă magia să te cuprindă și oferă-i fetiței tale cel mai colorat, sclipitor și uimitor cadou. Un set din care izvorăște iubirea și fericirea de a fi împreună. Exprimă mai mult decât o pot face cuvintele și încorporează în el primele momente din viața puiului tău. Am adăugat mult glitter și pigment roz, așa cum îi șade bine oricărui set care se respectă. Fetițele vor fi încântate să îl poarte, iar mamele își vor aminti cu drag momentele speciale pe care acest set le reprezintă. Colierele tip perlă sunt ușor de asortat și de purtat, nu se agață și sunt super rezistente. Un set mamă-fiică extrem de apreciat, ce poate fi realizat în funcție de culoarea voastră preferată. 

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/pandantive/

Aici un frumos articol:🙂

https://biancastan.ro/2020/04/17/sustin-micile-afaceri-aniamis-boutique/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.