fbpx

Pandantiv copacul vieții cu lapte matern

780,00 lei

Pandantiv copacul vieții personalizat cu lapte matern și rășină colorată

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 780,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv copacul vieții personalizat cu lapte matern și rășină colorată

Baza pandantivului este din aur 585, 14k placat cu aur 24k,

Diametrul pandantivului este de 19 mm

Culorile frunzelor pot fi modificate în funcție de preferințe

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Pandantiv copacul vieții cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini.

Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Poza este cu titlu de prezentare, lănțișorul nu este inclus în prețul pandantivului. Acesta se achiziționează separat.

Viața este o poveste frumoasă ce cuprinde multe capitole. Cel mai intens, solicitant, transformațional și minunat capitol din viața unei femeie este reprezentat de perioada maternității. Copacul vieții spune povestea ta, numai de tine ştiută. Este un simbol minunat, al legăturilor familiale şi al darurilor pe care le transmitem copiilor nostri. Rădăcinile ne sunt adânc înfipte şi au nevoie să fie hrănite zilnic cu multă iubire. Poartă acest simbol în dreptul inimii şi îți vei găsi întotdeauna echilibrul. Copacul vieții este învăluit ìn magia laptelui matern şi spune poveşti minunate de viață.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.