fbpx

Pandantiv Cub personalizat cu lapte matern

260,00 lei

0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 260,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv Cub personalizat cu lapte matern

Caracteristici:

Metal: argint 925. Acest model se poate realiza și din aur alb sau galben, titlu 585, 14 k. Pentru modelul din aur, prețul va fi 340 lei

Dimensiune pandantiv: 10 mm. Imaginea este cu titlu de prezentare. Lănțișorul nu este inclus în preț, acesta se achiziționează separat, pentru 32 lei.

La acest pandantiv, se poate insera șuviță de păr, pigmenți sau poate rămâne simplu, doar cu lapte matern . Pentru realizarea acestuia, sunt necesari 5 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat. Personalizarea acestuia se poate face pe 4 fețe, cu imagine, nume, sau alte date.

Realizarea Pandantiv Cub personalizat cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/cercei/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.