fbpx
Reduceri!

Pandantiv tip coroană personalizat cu lapte matern

240,00 lei 120,00 lei

0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 120,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv tip coroană personalizat cu lapte matern

Descriere

Caracteristici bijuterie:

Metal:  Acest pandantiv se poate realiza din argint sau aur galben, titlu 585, 14 k.

Diametrul pandantivului: 8 mm

La acest tip de pandantiv cu lapte matern, se poate insera șuviță de păr. Pentru acest model, sunt necesari 5 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici:  https://aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Acest model de pandantiv se poate realiza și fără lapte matern. Doar cu  inserții din cordon omblical, șuvițe de păr, flori sau țesături de la cele mai dragi evenimente.

Personalizarea Pandantiv tip coroană personalizat cu lapte matern se face în termen de 8– 10 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.facebook.com/Aniamisb

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/cercei/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.