fbpx

Set cu perle din lapte matern

740,00 lei

Pentru baza din argint, prețul este cel afișat. Pentru baza din aur, 14 k, se vor adăuga la prețul afișat 1400 lei.
0,00 lei
Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
Suvita va fi asezata spre marginea pietrei din lapte
0,00 lei
 • Options Price: 0,00 lei
 • Product Price: 740,00 lei
 • Total: 0,00 lei

Descriere

Set cu perle din lapte matern este format din:

 • pandantiv cu perlă de 9 mm;
 • inel reglabil cu semiperlă din lapte matern;
 • cercei cu semiperlă de 6 mm din lapte matern.
 • Descriere:La aceste bijuterii cu lapte matern se pot insera și inițiale sau șuviță de părPentru acest model, sunt necesari 15 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

  Personalizarea Set din aur cu perle din lapte matern se face în termen de 12 – 18 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițiale, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

  Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

  Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
  Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emotie atunci când sunt admirate.

Aurul este un metal prețios, preferat de multe femei care iubesc bijuteriile. Dacă aduci alături aurul şi laptele matern, obții cea mai frumoasă combinație, plină de semnificații. Inelul acesta spune cea mai frumoasă poveste de iubire, cea dintre mamă şi puiul ei. Este elegant şi reglabil, potrivit oricărei mămici dornice de a-şi exprima iubirea în toate modurile. Poartă-l cu mult drag şi cu inima sus!

https://www.facebook.com/Aniamisb/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.