fbpx

Set charm-uri cu inserții din cordon ombilical

494,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 494,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set charm-uri cu inserții din cordon ombilical

Caracteristici:

material: argint 925

dimensiune charm: 10 mm

Imaginea este cu titlu  de prezentare, aceasta nu este inclusă în preț.

Descriere:

Setul conține inserții din cordon ombilical, glitter și pigment roz. Se realizează în funcție de culoarea voastră preferată.

Pentru acestă bijuterie, sunt necesari aproximativ 5mm de cordon ombilical, în cazul în care va rămâne, acesta se va expedia împreună cu bijuteria.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Personalizarea Set charm-uri cu inserții din cordon ombilical se face în termen de 4-6 săptămâni.  În cazul în care doriți ca acest model să includă lapte matern, perioada de realizare va fi între 12 și 16 săptămâni, iar prețul va crește cu 80 lei.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Brățara este cel mai popular accesoriu, fiind nelipsită de la încheietura foarte multor femei. O alegem în funcție de starea de moment, de preferințe și de semnificație. Charmurile spun întotdeauna o poveste și au o însemnătate aparte pentru fiecare dintre noi. Aceste charmuri ascund câteva comori foarte valoroase și au fost presărate cu praf de zâne, pentru ca secretul lor să fie foarte bine păstrat.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.