fbpx

Cercei inimi 10 mm personalizați cu lapte matern

790,00 lei

0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 790,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Cercei inimi 10 mm personalizați cu lapte matern

Caracteristici:

Metal: aur galben 585, 14 k

Dimensiunea inimilor 10 mm. Pentru acest model de cercei, dimensiunea inimilor poate fi și mai mare. Prețul va varia în funcție de gramajul acestora.

La acest tip de cercei cu lapte matern, se poate insera șuviță de păr sau poate rămâne simplu, doar cu lapte matern . Pentru acesti cercei, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Cercei inimi 10 mm personalizați cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Acest tip de cercei, simpli și delicati, nu se vor demoda niciodată. Pot fi lăsați moștenire fiicei, ca cea mai pretioasa amintire.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/cercei/

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.