fbpx

Inel reglabil cu lapte matern

468,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 468,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Inel reglabil cu lapte matern

Inel reglabil personalizat cu lapte matern

Caracteristici:

Metal: argint 925. Acest model de inel se poate realiza și din aur alb sau galben.

Dimensiune semiperlă din lapte matern 8 mm

Descriere:

La acest tip de inel cu lapte matern, se poate insera o șuviță foarte subțire de păr sau o inițială .

Pentru acest model, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Inel reglabil cu lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Inelul este un accesoriu tare îndrăgit, ce spune multe povesti de viață. Acest inel cu lapte matern, reglabil și super comod, va deveni rapid preferatul tău. Laptele matern este extrem de special și face parte dintr-o perioadă care nu durează la nesfârșit. Din acest motiv foarte multe femei aleg creeze amintiri ce conțin lapte matern. Elegant și extrem de versatil, se aseaza frumos pe orice deget și începe imediat își folosească puterile magice. Cucerește inimi și găzduiește cel mai de preț ingredient, dătător de viață: laptele matern. Scrie-ți și tu povestea, în stilul propriu.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.