fbpx

Set cercei și inel, personalizat cu lapte matern

480,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
Suvita va fi asezata spre marginea pietrei din lapte
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 480,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Set cercei și inel, personalizat cu lapte matern

Caracteristici:

Metal: poate fi la alegere: aur alb/galben 585, 14 k sau argint 925

Dimensiunea inimilor de la cercei: 8 mm.

Dimensiunea tijei de la  cercei: 2,5 mm

Dimensiunea inimii de la inel: 6 mm

Dimensiunea frunzei de la inel: 4*8 mm

Pentru acest model de cercei, dimensiunea inimilor poate fi și mai mare. Prețul va varia în funcție de gramajul acestora.

La acest set, se poate insera șuviță de păr sau poate rămâne simplu, doar cu lapte matern . Pentru acesti set, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea Set cercei și inel, personalizat cu lapte matern se face în termen de 12 – 18 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr, perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

 

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Ne poți urmări și pe facebook!

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/cercei/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.