fbpx

Pandantiv copacul vieții din șuvițe de păr, cordon ombilical și lapte matern

403,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
0,00 lei
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 403,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv copacul vieții din șuvițe de păr, cordon ombilical și lapte matern

Descriere

Fundalul pandantivului este din lapte matern, tulpina și crengile copacului sunt din șuviță de păr, iar florile sunt din bucățele de cordon ombilical și foiță de aur

Caracteristici:

Baza pandantivului poate fi din argint 925, aur alb sau galben, titlu 585, 14k

Diametrul pandantivului 24 mm ( cât o monedă de 50 bani).

Foița de aur se poate înlocui cu foiță de argint, în funcție de preferințe.

Pentru acest pandantiv, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

La acest model se poate adăuga pe spate un scurt mesaj.

Procedura de realizare a pandantivului și detaliile despre trimiterea materialelor se găsesc aici: https://aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

Personalizarea Pandantiv copacul vieții din șuvițe de păr, cordon ombilical și lapte matern se face în termen de 12 – 16 săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

Acest tip de pandantiv, simplu și delicat, nu se va demoda niciodată. Poate fi lăsat moștenire fiicei, ca cea mai prețioasă amintire.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/pandantive/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.