fbpx

Pandantiv dreptungiular, prindere argint 925, personalizat cu lapte matern, suviță de păr și floare

235,00 lei

0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 235,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv cu lapte matern si suvita

Caracteristici:

Dimensiunea dreptungiului 14 mm X 8 mm

Dimensiune prindere: 7 X 3 mm

Poza este cu titlu de prezentare, lănțișorul nu este inclus în preț, acesta se achiziționează separat.

Culoarea florilor se poate schimba în funcție de preferințe.

La acest tip de pandantiv cu lapte matern, se poate insera șuviță de păr sau flori, sau poate rămâne simplu, doar cu lapte matern . Pentru acest pandantiv, sunt necesari 10 ml de lapte matern. Dacă nu sunteți din Arad, este necesar ca laptele să fie congelat minim 48 de ore, înainte de a fi expediat.

Personalizarea pandantiv cu lapte matern si suvita se face în termen de 12 – 16 săptămâni, din momentul în care laptele a ajuns în posesia noastră. În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu șuviță de păr sau inițială , perioada de așteptare se poate prelungi cu două – trei săptămâni.

Toate bijuteriile cu lapte matern, realizate de Aniami’s Boutique, vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate si marcate ANPC.

Poza este cu titlu de prezentare, în prețul pandantivului cu lapte matern nu este inclus lănțișorul.

Acest tip de pandantiv, simplu și delicat, nu se va demoda niciodată. Poate fi lăsat moștenire fiicei, ca cea mai pretioasa amintire.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.
Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

https://www.aniamisboutique.ro/categorie-produs/pandantive/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.