fbpx

Pandantiv frunză cu inserții din cordon ombilical

290,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 290,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Pandantiv frunză cu inserții din cordon ombilical

Caracteristici:

Metal: argint 925

Dimensiune: 12*20 mm

Pentru acest model sunt necesari 2 mm de cordon ombilical.

În prețul setului este inclus și lănțișorul.

Realizarea Pandantiv frunză cu inserții din cordon ombilical se face în termen de 4– 6 săptămâni, din momentul în care cordonul ombilical  a ajuns în posesia noastră.

Detalii despre procedura de expediere se găsesc aici: https://www.aniamis.ro/procedura-realizare-bijuterii-cu-lapte-matern/

În cazul în care se dorește personalizarea acestuia cu lapte matern, perioada de așteptare va fi între 12 și 16 săptămâni, iar prețul va crește cu 120 lei.

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Pot fi variații în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Toate bijuteriile realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

Toate bijuteriile noastre sunt verificate și marcate ANPC.

În fiecare zi, în atelierul nostru, amintirile sunt transformate în bijuterii de suflet, care stârnesc zâmbete și multă emoție atunci când sunt admirate.

https://www.facebook.com/AtelieruldeBijuteriiCuLapteMatern

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.