Mărțișorul - simbolul primăverii
Blog

Mărțișorul – simbolul primăverii sau începutul vieții  antreprenoriale

Mărțișorul – simbolul primăverii sau începutul vieții  antreprenoriale

Perioada mărțișorului are o însemnătate aparte pentru mine, povestea Aniami’s este strans legată de acest moment din an.

Totul a început în ianuarie 2019, când m-am apucat de făcut mărțișoare! Am făcut câteva modele doar ca să testez dar pe parcurs mi-au venit tot mai multe idei. Așa că, am pictat la mărțișoare de n-am mai avut aer. Deși tata e pictor, talentul la pictură m-a cam ocolit, sau așa credeam, dar ceva, ceva tot s-a prins.

Îmi aduc aminte cu emoție că primele mărțișoare realizate au fost pentru o mămică din comunitatea Work At Home Moms România. Și acum țin minte că au fost ii din fetru, de mică dimensiune, care au fost cusute manual. A trebuit să fac vreo 50 de bucăți, fiecare ie trebuia personalizată și cu logo-ul companiei. Cred că am lucrat o lună doar pentru ele. 🙂 iar cu banii economisiți din vânzarea lor, am pus bazele atelierului Aniami’s.

Mă întreb uneori dacă a fost curaj sau nebunie, am crezut în visul meu și n-am ascultat nicio voce care venea sa il contrazică, iubeam să creez și doar asta conta pentru mine în acel moment. Bine, cred că am căutat și o activitate în care să mă refugiez și să fug de mica depresie care se instalase după nașterea Aniei.

Tot atunci am decis că vreau să încerc să realizez bijuterii cu lapte matern. Inițial am făcut pentru mine, apoi pentru pentru prietenele mele, apoi pentru prietenele prietenelor mele, am luat toate rudele mele și ale lor la rând. Poți citi aici cum a început povestea mea.

Vestea s-a răspândit repede

Vestea s-a răspândit repede iar eu prindeam aripi de la o comandă la alta. Visul începea să se materializeze în realitate iar eu mai că nu îmi credeam ochilor ce se întamplă.

Au trecut de atunci 3 ani, sărbătoresc și onorez de fiecare dată această perioadă și mulțumesc, fiecărui client, fiecărei mame care a trecut pragul atelierului meu, pentru că au pus câte o cărămidă la îndeplinirea acestui vis frumos.

Nici nu mă miră că am avut noroc, dacă stau să mă gândesc bine, pentru că se spune că persoana care poartă mărțișor mai multe zile consecutiv, în perioada 1- 9 martie va avea noroc tot timpul anului, deci la mine s-a confirmat, ba chiar pot spune că Aniami’s este talismanul meu norocos.

Bineinteles că în fiecare an făuresc martisoare în semn de recunoștință pentru că ele au reprezentat începutul afacerii mele. Încerc mereu să mă reinventez dar să nu uit esența.

Bucuria mea stă în fericirea care se citește în ochii celor care primesc aceste mici daruri create de mine, e ceva ce nu poate fi descris în cuvinte, așa mă încarc eu și știu că oricât de greu a fi, povestea trebuie să meargă mereu mai departe.

Oricât de obosită aș fi, stresată de termene limită și livrări, am mereu pe masa mea de lucru acel ceva care îmi amintește DE CE-ul pentru care am pornit pe acest drum. În momentul acela mă adun și știu de ce vreau să și continue.

Tu ce DE CE ai? Cum ai pornit în afacerea ta? Ai avut curaj sa alegi antreprenoriatul?

Dacă vrei să vezi colecția în ediție limitată te invit să intri aici. Și îți mai spun un secret despre ele: poartă noroc tot anul 🙂

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *