fbpx

Cercei inimă argint 925 cu lapte matern și șuvițe de păr

320,00 lei

Se întâmplă, uneori, să întâmpinați neplăceri în momentul în care spuneți că doriți să transportați lapte matern. Din acest motiv, oferim posibilitatea să trimitem noi un curier să ridice coletul. Pentru acest lucru, trebuie să stabilim împreună o zi, când coletul cu amintirile voastre va fi pregătit.
0,00 lei
Adaugă un strop de magie
Pigment alb satinat +
Pigment alb cu efect cameleon roz +
Pigment alb cu efect cameleon albastru +
Glitter alb +
0,00 lei
  • Options Price: 0,00 lei
  • Product Price: 320,00 lei
  • Total: 0,00 lei

Descriere

Cercei inimă argint 925 cu lapte matern și șuvițe de păr

Caracteristici:

Metal: argint 925

Dimensiune cercei: 6 mm

Pe marginea pietrei din lapte sunt inserate scoici abalone.

Pentru acest model , sunt necesari 10 ml de lapte matern și 1 cm de șuvițe de păr.

Personalizarea Cercei inimă argint 925 cu lapte matern și șuvițe de păr se face în termen de 8 – 12 săptămâni, din momentul în care laptele și șuvițele au ajuns în posesia noastră. Dacă nu sunteți din Arad, înainte de a trimite laptele, este necesr să îl congelați minim 48 de ore.

Toate bijuteriile cu lapte matern realizate de Aniami’s Boutique vin însoțite de factură, certificat de calitate și garanție, precum și de instrucțiuni de folosire și păstrare.

 

Notă: Laptele matern este unic, în funcție de vârsta copilului și mulți alți factori, la fel și culoarea acestuia. Așadar pot fi multe variații mai ales în ceea ce privește culoarea pietrei din lapte matern (de la foarte galben până la alb strălucitor). Punctele pot apărea în mod natural, datorită naturii unice a laptelui matern.

Pentru strălucire, se pot adăuga diferiți pigmenți sau coloranți speciali pentru rășini. Pentru acest aspect este necesar să menționați acest lucru, în momentul când plasați comanda.

Ne poți urmări și pe facebook!

https://www.aniamis.ro/categorie-produs/cercei/

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.